Advertentie plaatsen

Gedragscode en disclaimer

 

Gedragscode

Om iedereen plezier te laten beleven aan sekspleintje.nl profielen moet je je minstens aan enkele regels houden. sekspleintje.nl is geen plek die vrij van wetgeving is! Als je je niet aan de regels houdt, word je gewaarschuwd, eventueel tijdelijk gedeactiveerd of je profiel en/of advertentie wordt indien nodig verwijderd.
Jij kunt ons erbij helpen, dat de regels ook door iedereen worden nageleefd. Meldt personen/advertenties die verdacht lijken via ons contactformulier.
Het is strikt verboden om boodschappen of beelden waar dan ook op je profielpagina of advertentie of advertentie te plaatsen met een inhoud die schadelijk, bedreigend, misleidend, lasterlijk, haatdragend, agressief, racistisch, beledigend of gewelddadig is. Het is eveneens verboden om je profielpagina te gebruiken voor politieke, religieuze of strafbare doeleinden.
Onderstaande gedrag en teksten in profielen en advertenties accepteren wij niet.
* Pedofilie Wij accepteren geen enkele profielpagina of advertentie met daarin foto's van minderjarige en/of teksten waar minderjarigen worden gevraagd en/of aangeboden. Ook profielen en advertenties waar gevraagd wordt naar families, neefjes, nichtjes, etc. accepteren wij niet. In alle gevallen van melding van pedofilie of gedrag wat neigt naar pedofilie doen wij aangifte bij de politie.
* Racisme en discriminatie Op sekspleintje.nl is het volgende verboden: racistische en/of nazistische uitlatingen doen, beelden of foto's plaatsen of mensen te beledigen.
* Laster, stalken, misbruik van de naam of beeltenis, misbruik van vertrouwen, etc. zijn bij wet verboden en strafbaar gesteld. Scheldpartijen, grove beledigingen, het misbruiken van andermans naam of foto, lasterlijke en eerrovende praktijken zijn ook op sekspleintje.nl verboden.
* Schending van de intellectuele eigendommen Je mag op sekspleintje.nl alleen materiaal (foto's, teksten, muziek, films, etc.) voor publicatie aanbieden wanneer je daar de nodige (auteurs)rechten voor bezit. Publiceer je toch materiaal waarvoor je niet over de benodigde rechten beschikt, dan kan sekspleintje.nl hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. sekspleintje.nl kan reageren met sancties wanneer ze er op de hoogte van wordt gesteld dat jouw materiaal een inbreuk vormt op de rechten van derden.
* Storen van de openbare orde op de website houdt in dat onder meer spamming, het sturen van ongevraagde reclame of kettingbrieven, via privé of publieke berichten of uitingen vervolgd kan worden.
* Hacken van sekspleintje.nl of van een persoonlijk account van een sekspleintje.nl gebruiker is uiterst strafbaar. In dit geval halen wij er zonder uitzondering, ook bij minderjarigen, onmiddellijk de politie bij. Je riskeert een gevangenisstraf of zware boete. Het is ook verboden de websites te gebruiken met behulp van scripts of op geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde wijze (waaronder ook autofreshers/mouseclickers/etc.


In alle (afwijkende) gevallen kan sekspleintje.nl zelf het initiatief nemen om een einde te stellen aan verboden praktijken. Indien men zich niet aan de regels houdt zal dit leiden tot een tijdelijke of permanent ban zonder recht of aanspraak op teruggave van de kosten van een profielpagina of gederfde inkomsten.

 

Disclaimer

Op sekspleintje.nl mogen geen (delen van) deze website gekopieerd opgeslagen en/of openbaar gemaakt worden, anders dan voor persoonlijk, niet-commerciëel gebruik, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
Aan deze website besteden we veel aandacht. We controleren de informatie dagelijks. Toch kan het gebeuren dat er onjuiste of onvolledige informatie op staat. Bijvoorbeeld door het verkeerd invoeren van gegevens of door technische oorzaken. Dit kunnen ook fouten en vergissingen zijn. Voor kennelijke (type-)fouten/vergissingen kan sekspleintje.nl niet aansprakelijk worden gesteld. We doen ons best om fouten en onvolkomenheden zo spoedig mogelijk te herstellen.Mocht je ergens op deze website informatie tegenkomen die onjuist of onvolledig is, dan waarderen wij het als je het ons laat weten via ons contactformulier. Jouw bericht helpt ons om het beter te doen. sekspleintje.nl kan alle informatie op deze site, inclusief de algemene voorwaarden in de tussentijd aanpassen. Wij raden je daarom aan de algemene voorwaarden regelmatig te bekijken op onze website. Druk- en zetfouten voorbehouden.© sekspleintje.nl

 

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord